Aldersgrænse

“Neglene er som 10 små lærreder, så det er kun fantasien der sætter grænser”

– Book tid hos din negletekniker i København

Aldersgrænse på
Neglebehandlinger

Aldersgrænse på kunstige negle og shellak – hvorfor?

Jeg kan godt forstå at man i en ung alder gerne vil have kunstige negle, men i min salon har jeg valgt en aldersgrænse på min. 18 år. Grunden til denne aldersgrænse er mange;

  • Den naturlige negl er først færdigudviklet i starten af 20 års alderen.

  • Hvis en negletekniker laver en skade på den naturlige negl på unge under 18 år, kan man risikere at skaden bliver der permanent.

  • Ydermere producerer de ikke færdigudviklede negle mere fedt og sved i og omkring neglene, hvilket forkorter holdbarheden på de kunstige negle og derved skal der laves opfyldninger oftere.

  • Børn/unge er i høj risiko for at udvikle allergi: Alle negleprodukter i salonerne består rent ud sagt af kemi. Opstår der en allergisk reaktion for produkterne, kan man risikerer, at man aldrig kan få lavet kunstige negle igen, da den allergiske reaktion vil komme igen, næste gang der ligges kunstige negle eller shellak.

At have kunstige negle kræver vedligeholdelse og stor omsorg/pleje af neglene med blandt andet daglig påsmøring af neglebåndsolie.

De kunstige negle kan heller ikke klare at blive brugt som f.eks. værktøj eller få for mange stød og slag, da dette vil gøre at den kunstige negl løfter sig fra den naturlige negl og der bliver derved dannet en lille hule hvor snavs, vand og bakterier kan gro og i værste tilfælde kan være grobund for neglesvamp eller give den naturlige negl permanente skader.

Hvem er jeg?

Om EC Nails

Elena har altid haft en drøm om at blive selvstændig. Selv at styre sine dage, timer og ikke være under en chef, men være sin egen.

Det tilbyder jeg

Behandlinger

Se en liste over mine mange behandlinger. Når du skal booke en tid hos EC Nails foregår det online via dette link.

Pleje af negle

Produkter

På denne side kan du se en oversigt over de produkter jeg anvender til pleje af negle.

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)