Om EC Nails

akryl negle

Hej, Mit navn er Elena
Jeg er indehaver af EC Nails

negletekniker

Mit navn er Elena Cerie Leffler og jeg er indehaveren af EC Nails. EC Nails har tidligere ligget i Klovborg, Jylland (juli 2017-April 2018). Salonen genåbnede 10. september 2018 i Valby, under samme tag som fodterapeuten – Fod I Fokus.

Jeg er eksamineret negletekniker og negleinstruktør gennem ProNails. Det har ikke altid ligget i kortene at jeg skulle leve af at lave negle, oprindeligt er jeg uddannet Veterinær sygeplejerske. Efter et vikarophold som veterinær sygeplejerske, fik jeg stress – og besluttede mig for at arbejdslivet skulle sadles om.

Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig. Selv at styre sine dage, timer og ikke være under en chef, men være min egen.
Erfaringer fra veterinærbranchen har medført at jeg går op i miljøet og tager det med ind i neglebranchen; derfor bruger jeg kun EU-godkendte produkter, der ikke er testet på dyr.

Det kommer meget nemt og naturligt for mig at være kreativ, min oldefar malede kongeligt porcelæn, min farfar malede oliemalerier og begge mine forældre er meget kreative: Ja, man kan sige at jeg er født med kreativitet i blodet. Jeg elsker at udfolde min kreativitet med håndmalede blomster og andre designs på neglene.

“Neglene er som 10 små lærreder, så det er kun fantasien der sætter grænser.”

Næsten al nail art bliver håndmalet, så du får dit helt eget unikke design.
Hos EC Nails lægger jeg stor vægt på professionel og personlig rådgivning, en afslappet og hyggelig oplevelse, grundighed, god tid og kvalitet, som er det bedste fundament for et godt resultat.

Jeg hjælper også mange med afvænning af neglebidning. Hvis du har udfordringer med at stoppe med at bide negle, så vil jeg stærkt anbefale du læser mere om hvordan du stopper med at bide negle her.

Jeg glæder mig til at se dig i min salon.

Kærlige hilsener
Elena

Lyder det spændende?

Ring på telefon 42 91 18 57 eller book en tid via knappen nedenunder.

Bliv inspireret

@ecnails.dk

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)