Negleart

Skab dit eget look som repræsenterer dig, et bestemt tema eller en bestemt årstid. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser! 

Hvad er negleart?

Nail art, negleart og negle kunst, kært barn har mange navne. Hos mange negleteknikere bliver negle kunsten udført med sten, glimmer, klistermærker eller en teknik der hedder stamping. Denne form for negleart kan du også få hos mig.

Hos EC Nails går jeg mere op i at du kan få dit helt eget unikke design, da størstedelen af neglekunsten jeg laver bliver håndmalet. De håndmalede designs er en kreativ måde at dekorere negle på. Der anvendes forskellige negle art pensler til formålet, så de smukkeste og mest detaljerede designs kan udformes. Det er en alternativ form for kunst på neglene, end den typiske, da negleart er særdeles mere udtrykkende.
Det er min store passion at lave personlige og unikke negle designs og at gøre alle mine kunder glade for mine behandlinger.

Negleart til gele negle og shellak
Jeg tilbyder at lave et unikt design med håndmalet negleart på både gele negle og til sopolish/shellak.

Hvis du ønsker flotte negle med kreativ negle kunst, så kan du hos EC Nails vælge dit helt eget unikke negle design. Book din tid til neglebehandling allerede i dag på tlf. 42 91 18 57, info@ecnails.dk eller benyt min kontaktformular på siden.

One stroke - One move

One-stroke, også kaldet one-move, er en metode hvor der anvendes speciel formede pensler. Penslen bliver dyppet i to farver, som blendes sammen på penslen, så der skabes en flot fading af farverne og derved kan skabes smukke blomstre, hvor blomsterbladene skifter farve fra f.eks. rød – lyserød – hvid. Denne fade i blomsterbladene, finder man også i mange af naturens blomster som f.eks. roser.

Kom og få lavet dine negle hos EC Nails, så du kan imponere alle på din vej, med nogle helt unikke negle designs. Ring til mig på tlf. 42 91 18 57

Zhostovo - Russisk Maleteknik

Zhostovo er en russisk maleteknik der ses på sorte tin æsker, som har nogle exceptionelt smukke detaljer.
Denne russiske maleteknik, udføres ved at man lag på lag i malingen skaber et lysere og lysere og mindre og mindre felt, inde i blomstens blade.

Zhostovo negle

Halloween negle

Jeg tilbyder ligesom mange andre temaer, også de populære halloween negle. I takt med at halloween i stigende grad bliver afholdt af flere og flere danskere, så har jeg også oplevet en stigende efterspørgsel på vores halloween negle.

Neglekunsten kan udformes på stort set alle tænkelige måder, med mange uhyggelige udtryk og det er dig der bestemmer hvordan det skal se ud.

Book en tid, hvis du gerne vil være klar til de forskellige arrangementer med flotte halloween negle.

Julenegle

Jeg laver flotte negle med mange forskellige slags negle designs. Skal du til julefrokost, juleaften eller elsker du bare at nyde julemåneden ekstra meget, ligesom mig? Så kan du få gjort dig forhåndsklar med et jule negle design. Der kan skabes mange udtryk med negleart, og det du ønsker – skal du få!

Julen er en tid med mange følelser og farver, og jeg elsker at være med til at skabe de forskellige udtryk med neglekunst til juleneglene, hvert år skaber jeg nye jule designs.

Efterårs og sommernegle

Efterårs-, forårs- og sommernegle kan skabes på enormt mange måder, som differentiere sig fra hinanden.

Sommeren, foråret og efteråret byder nemlig på mange farver og med min negleart, kan du få alle farverne ned på dine negle, som var det et lærred! Jeg skaber de mest fantasifulde designs, alt efter dine ønsker.

Kontakt mig allerede i dag

Hvis du har nogle spørgsmål til metoderne, produkterne eller bare til neglearten, så tøv ikke med at kontakte mig.  Jeg hjælper dig på tlf. 42 91 18 57, mail info@ecnails.dk, instagram @ecnails.dk eller ved brug af min kontaktformular på siden.

Jeg vil enormt gerne hjælpe dig ved at besvare dine spørgsmål, eller hvis du mangler gode råd og vejledning i neglepleje. Jeg vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Vælg EC Nails og få drømme neglene.

smukke negle plejet med sopolish

Fun facts

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)