Neglebider

HVORFOR BIDER MAN NEGLE?

At bide negle er en forfærdelig svær vane at lægge fra sig, neglebidning begynder typisk i barndommen og det menes at være arveligt. Som negle bider ved du også at intensiteten af neglebidning øges i stressede situationer, ved kedsomhed eller angst – neglene er jo altid ”lige ved hånden” til at aflaste.

Der kan være mange individuelle årsager til at bide negle, men det er som oftest fordi du har arvet vanen fra nogen i din familie, og det har efterfølgende udviklet sig til en ubevidst og automatisk stress respons.

NEGLEBIDNING KAN SKADE PERMANENT

Uanset hvad årsagen til neglebidningen er, så er det ikke bare et kosmetisk problem, selvom ned bidte negle ikke er kønne. Udover at huden omkring neglene bliver øm, kan det faktisk også øge risikoen for at beskadige vævet, for infektioner i og omkring neglebånds området og give permanente skader på neglen.

Gentagende neglebidning beskadiger vævet og får neglene til at vokse hurtigere, faktisk hele 20% hurtigere end normalt, hvilket kan resulterer i abnormt udseende negle. Det kan også gøre dig ekstra sårbar over for infektioner, når skadelige bakterier, enzymer og vira fra din mund kommer i kontakt med fingrene eller omvendt, hvis bakterier fra dine hænder og negle kommer i kontakt med din mund eller ansigt.

Kronisk neglebidning kan forårsage alvorlige problemer, og i nogle ekstreme tilfælde kan det skabe permanente skader på dine negle og dit neglevæv.

Så hvordan stopper man med at bide negle?

Her er mine råd til dig der bider negle:

Her kan jeg anbefale det ultimative neglepleje kit.

Nail serum – styrker og reparerer neglene.
Vitamina neglebåndsolie – fugter, blødgører og virker tilmed antiinflammatorisk.
Anti age lightweight – håndcreme der fugter og beskytter dine hænder.

Få HJÆLP TIL AT STOPPE NEGLEBIDNING

Når du kommer hos mig, for at stoppe med at bide dine negle, vil jeg derfor gøre mit ypperste, for at du kan lægge vanen! Jeg anbefaler altid at starte med en kort naturlig forlængelse. Neglen bliver forlænget til spidsen af din finger og forlængelsen bliver lavet på skabeloner og enten i en naturligt farvet gele eller med en flot helfarve.

Grunden til at de kunstige negle ikke laves længere end til fingerspidsen, skyldes at det vil give for stort et stress på den lille del natur negl du har, men også at du som neglebider kan miste op til 20% af følelsen i fingerspidsen og de lange negle vil være i vejen.

Når man bider negle, vokser neglene 20% hurtigere end normalt, og det kræver derfor lidt ekstra i de første par måneder. Jeg anbefaler at man får lavet den første opfyldning efter 14 dage, derefter snakker vi fra gang til gang om måske at rykke dine opfyldninger – alt efter hvordan dine negle reagerer, og hvordan dit temperament er.

Da neglene vokser hurtigt, vil de jo også hurtigt blive længere – og lange negle er ikke noget du er vant til som neglebider. Vi holder dem derfor korte indtil du ikke længere føler, at neglene er i vejen.

Pleje og Efterbehandling

En gren der er tør knækkes under tryk, men en fugtig gren kan give efter for tryk uden at knække – det samme gælder dine negle.

Det er altid vigtigt at pleje sine negle også selvom du har produkter på, da det kan være med til at sikre en bedre holdbarhed af produktet. Du kan pleje i form af neglebåndsolie, negle serum og håndcreme.

Al pleje og alle produkter til dine hænder og negle kan du finde hos EC Nails.

Det er altid vigtigt, at bruge en god neglebåndsolie – også når ikke du har negle på. Når du er neglebider, putter du ofte fingrene i munden, hvor neglene vil komme i kontakt med dit spyt. Spyttet indeholder enzymer, der er lavet til at nedbryde din mad allerede når du indtager det, og det vil derfor også påvirke dine negle negativt.

Olien er derfor uhyre vigtig i dit forløb, og skal som minimum bruges 2 gange om dagen, for at holde neglene fyldt med olie, så hverken spyt eller vand kan trænge ind i neglen.

Man skal regne med at processen tager alt fra ½-3 år, alt efter hvor længe du har bidt negle, hvor meget du bider dem og hvor god du er til at passe på dine negle og hænder. I hvert fald, hvis man gerne vil lægge vanen helt.

NEGLEBIDERFORLØB

Jeg har som noget særligt valgt at lave to neglebider pakker: Pakkerne indeholder en kort geleforlængelse, en geleopfyldning efter 14 dage og en Vitamina neglebåndsolie, i pakken er der trukket 20% i rabat på opfyldningen.

Pakke 1 – 1.300 kr.
1 Kort geleforlængelse med naturligt look
1 Geleopfyldning med naturligt look
1 Vitamina neglebåndsolie 10ml

Pakke 2 – 1.440 kr.
1 Kort geleforlængelse med helfarve
1 Geleopfyldning med helfarve
1 Vitamina neglebåndsolie 10 ml

Har du spørgsmål til mit neglebiderforløb, er du meget velkommen til at bestille en tid via tlf. 42 91 18 57 eller booke online på www.ecnails.klikbook.dk – husk dog at booke under kategorien ”Neglebider” og vælg mellem pakke 1 eller pakke 2.

smukke negle plejet med sopolish

Fun facts

Lyder det spændende?

Ring på telefon 42 91 18 57 eller book en tid via knappen nedenunder.

Bliv inspireret

@ecnails.dk

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)