Gele Negle København

Skab dit eget unikke design til dine gele negle. Du har en verden af muligheder hos EC Nails. Er du på udkig efter en negleteknikker, der kan lave gele negle i København? Så kan du trygt vælge EC Nails.

GELE NEGLE MED KREATIV NAILART FINDER DU HOS EC NAILS I KØBENHAVN

Vil du gerne have gele negle i København med en kreativ nailart der imponerer, så er du velkommen hos EC Nails.

Hos mig får du en professionel behandling med produkter af højeste kvalitet, og du har mit fulde fokus gennem hele behandlingen.

Jeg gør en dyd ud af at være grundig og kreativ samt at informere mine kunder omkring behandlingen og hvorledes neglene holdes sunde og flotte, også i hverdagen.

Jeg sætter derfor altid den nødvendige tid af til hver behandling. Det sikrer en rolig og hyggelig oplevelse hvor vi, kunden og jeg, sammen gennemgår individuelle ønsker og behov for at opnå det ønskede resultat.

Kom derfor trygt forbi EC Nails, når du skal have lavet gele negle i København.  Jeg udfører en god gele negle behandling med dit personlige look, enten med traditionelle ensartede farver eller med håndmalet nailart for et personligt udtryk med et unikt budskab.

Det er min passion at gøre alle mine kunder glade med mine behandlinger. Book derfor tid allerede i dag på tlf. 42 91 18 57, info@ecnails.dk eller benyt min kontaktformular på siden.

Hvad er gele negle?

Hvis du fra naturens side ikke har de stærkeste negle, der knækker hver gang de når ud over fingerspidserne og ønsker dig længere og stærkere negle, kan gele negle være løsningen for dig.

Gele negle er en kunstig negl, det er en belægning af gele der bliver lagt oven på din nuværende negl. Den kunstige negle kan laves på flere forskellige måder, hos EC Nails bliver den naturlige negl forlænget med gele på en skabelon og derefter opbygget med gele. Gele negle er en langtidsholdbare løsning til altid at have stærke og smukke negle.

Gele negle kan give dig dit ønskede feminine look, til festlige lejligheder. Det er for dig, der gerne vil skille dig ud med smukke negle, der holder. Du har et væld af muligheder til designet, det gælder bl.a. form, farve og udseende. Du får et individuelt look og vil helt sikkert tiltrække god opmærksomhed.

Geleen bliver filet, så geleen passer perfekt til dine negles naturlige pasform. Under geleen vil din naturnegl fortsat gro, dette betyder at du med tiden vil få en udgroning. Hvis du har i sinde at bibeholde de kunstige negle fremover, og gerne vil have stærke og flotte kunstige negle er det derfor vigtigt, at du overholder tiderne for en opfyldning. Jeg anbefaler at du max venter 3- 5 uger med en opfyldning.

Når du anvender en kompetent negleteknikker, får du et professionelt finish til dine negle. Jeg har alle de nødvendige redskaber til at:

  • Give dig dine drømme negle
  • Styrke dine gele negles holdbarhed
  • Skræddersy dit ønskede design

Kom og få lavet dine gele negle i København hos EC Nails, så du kan imponere alle på din vej. Ring til mig på tlf.42 91 18 57.

Jeg laver følgende negleteknik behandlinger

Jeg er en alsidig negleteknikker, der har kompetencer til en mange fod- og neglebehandlinger:

Kontakt mig i dag for gele negle i København

Har du spørgsmål til dine negle, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg hjælper dig på tlf. 42 91 18 57, mail info@ecnails.dk, instagram @ecnails.dk eller brug min kontaktformular.  Jeg er klar med gode råd og vejledning, når du skal bruge gele negle i København. Jeg vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Vælg EC Nails og få drømme neglene.

smukke negle plejet med sopolish

Fun facts

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)