Negle Info

Kunstige negle

Kunstige negle laves på flere forskellige måder, hos EC Nails bliver den kunstige negl altid lavet på skabelon med gele.

Kunstige negle holder ikke til hvad som helst og de er ikke værktøj, behandl dine negle med omtanke og pas på dem.

Under geleen vil din naturnegl fortsat gro, dette betyder at du med tiden vil få en udgroning. Hvis du har i sinde at bibeholde de kunstige negle fremover, og gerne vil have stærke og flotte kunstige negle er det derfor vigtigt, at du overholder tiderne for en opfyldning. Jeg anbefaler at du max venter 3- 5 uger med en opfyldning.

Sopolish

Sopolish er en semipermanent lak (som f.eks. shellak), der hærdes under UV- eller Led lys. Sopolish holder i gennemsnit op til 3 uger på den naturlige negl. Jeg anbefaler at du bær sopolish i 14 dage. Med sopolish forstærkes din naturlige negl meget let, men mere i forhold til brug af almindelig neglelak. Sopolish anvendes også oven på den kunstige negl, her er holdbarheden forlænget til geleens holdbarhed. Sopolish kan til forskel fra andre semipermanente lakker laves på 3 forskellige måder.

Neglepleje

En gren der er tør knækkes under tryk, men en fugtig gren kan give efter for tryk uden at knække, det samme gælder dine negle.

Det er altid vigtigt at pleje sine negle også selvom du har produkter på, da det kan være med til at sikre en bedre holdbarhed af produktet. Du kan pleje i form af neglebåndsolie, negle serum og håndcreme.

Al pleje til dine hænder og negle kan du finde hos EC Nails.

Til neglebidere kræver det en som regel en særlig indsats at udbredre skaden og sikre at dine negle får den pleje der sikrer de bliver sunde, stærke og smukke igen.

Jeg har dedikeret en hel side med et særligt forløb til neglebidere hvor du kan læste alt om neglebidning og hvordan jeg hjælper dig med at stoppe, så dine negle kan ligeså sunde og smukke som du fortjener. 

 

smukke negle plejet med sopolish

Fun facts

OBS: Aldersgrænse min. 18 år

Lyder det spændende?

Ring på telefon 42 91 18 57 eller book en tid via knappen nedenunder.

Bliv inspireret

@ecnails.dk

Venligst opmærksom!

Pr. den 1. januar 2021 kommer der prisændringer – Alle bookinger foretaget inden den 31. december 2020 afregnes til 2020 priser.

Bookinger efter den 31. december 2020 afregnes til nye priser pr. 1.januar 2021 (ved ændring af bookinger i 2021, gælder priserne fra 1. januar 2021)